Isparta Belediyesi, geçen sene mahallelerde gerçekleştirdiği yaz akşamı sinema etkinliğini bu yıl yaz akşamı çocuk sineması olarak devam ettiriyor. İlk etkinlik Bağlar Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Çocuk sineması öncesinde çocuklara ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu, çocuklar kendileri için hazırlanan etkinlik alanında eğlendi. Ayrıca çocuklar Isparta Belediyesi'nin oyun TIR'ındaki oyun alanında güzel vakit geçirdi. Etkinliğe Isparta Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri de katıldı. Vatandaşlar ve çocuklar da etkinliğe yoğun katılım gösterdi.
Etkinlikte çocuklar ve vatandaşlar yaz akşamı sinemasında açık havada film izlemenin keyfini yaşadı.
Etkinliğin sonunda çocuklara Isparta Belediyesi tarafından puzzle hediye edildi.
'Belediyemiz çok ciddi çalışıyor'
Etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten vatandaşlar, 'Belediyemiz çok ciddi çalışıyor. Şükrü başkanımız iyi çalışıyor. Hizmetler çok güzel. Allah razı olsun. Bu etkinlikleri de önemsiyoruz. Havalar çok güzel. Çocuklar dışarı çıkmak istiyor. Açık havada sinema keyfi güzel oluyor' dediler.
Korkmaz: 'Çocuklarımızda kalıcı izler bırakacaktır'
Bağlar Mahallesi Muhtarı Fatih Korkmaz ise yaz akşamı sinema etkinliğinin bu yıl ilk kez kendi mahallelerinden başlamasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Korkmaz, 'Bu etkinlik bizim mahallemizdeki çocuklarımızda kalıcı izler bırakacaktır. Unutmayacakları ve ömür boyu hatırlayacakları güzel bir anıdır. Mahallemiz yoğun bir ilgiyle katılım sağladı' dedi.
Öte yandan etkinliğin her hafta farklı mahallelerde devam edeceği bildirildi.
Kaynak: RSS